VOLG ONS LinkedIn Link Facebook Link volg TMS op Instagram Twitter Link Youtube Link

Piping Cargill

Trillingsanalyse - Monitoring - Smeren

Uw productie vormt de motor van uw onderneming. Dankzij TMS Industrial Services blijft deze goed en efficiënt functioneren.

We zijn dé partner voor mechanisch onderhoud en pîping aan installaties in de industrie, en helpen u vooruit bij het verbeteren van uw productiviteit.

Daarbij hoort ook een goede smering en optimale werking van alle lagers en rotating equipment.

We verzorgen een goede revisie & montage, smering en ondersteund door een smeerplan én monitoring van uw lagers door middel van trilling analyse.

Hierdoor zullen uw stilstanden en productie-onderbrekingen aanzienlijk verkort worden in tijd

15%

Meer dan 15% van de lagers die vroegtijdig uitvallen, vallen uit door een onjuiste montagemethode en het niet toepassen van de juiste gereedschappen. Afhankelijk van het type en grootte van het lager kan een mechanische, verwarmings- of hydraulische montage methode vereist zijn. Met de praktijkervaring van onze mekaniekers bieden wij optimale oplossingen om uiteindelijk het maximale resultaat te behalen uit uw machine.

35%

Meer dan 35% van de lagers die vroegtijdig uitvallen, vallen uit door een onjuiste smeermiddelkeuze en het niet toepassen van de vereiste smeringscondities. TMS Industrial Services maakt een voor u op maat gemaakt smeerplan op. Hierin worden de juiste smeermiddelen opgenomen en de correcte frequentie van het smeren. Onze smeerders kunnen bij u ter plaatse komen om dit smeerplan op een professionele manier uit te voeren.

15%

Ongeveer 15% van de lagers die vroegtijdig uitvallen, vallen uit door vervuilingsproblemen van lager en smeermiddel, veroorzaakt door slechte afdichtingen of onjuiste afdichtingskeuze. We onderzoeken steeds case by case en gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing!

35%

Ongeveer 35% van de lagers die vroegtijdig uitvallen, vallen uit door materiaalvermoeiing in het lager als gevolg van steeds wisselende belastingen op het lagerloopbaanoppervlak. Vermoeiing resulteert in uitbrokkeling van materiaal en uitval van het lager. Door middel van trilling analyse kunnen we voor u een periodieke bewaking verzorgen. We geven u de status van uw lagers en zullen tijdig verwittigen indien deze vervangen dienen te worden.

 

Niets aan het toeval overlaten!