VOLG ONS LinkedIn Link Facebook Link volg TMS op Instagram Twitter Link Youtube Link

Piping Cargill

Regelventielen, veiligheden en overige revisie

Download hier onze brochure:

TMS Industrial Services levert een totaalpakket van diensten: verkoop, onderhoud, revisie en vakkundige in- en uitbouw van ventielen en kleppen, inclusief onderdelen en wisselstukken. TMS Industrial Services voert in zijn werkplaatsen een compleet gamma verspanende bewerkingen uit, zoals draaien, frezen, lappen, stelliteren, enzovoort. Onze uiterst competente vakspecialisten beschikken daartoe over hypermoderne machines. Onze afdeling revisie en reparatie reviseert, repareert en voert onderhoud uit aan:

 

  • Appendages
  • Afsluiters
  • Regelkleppen
  • Veiligheidstoestellen
  • Roerwerken en draaisluizen
  • Machines en machinedelen
  • Bruggen en sluizen

Ook voor het wettelijk verplichte testen en keuren van appendages en veiligheidstoestellen kunt u bij TMS Industrial Services terecht. Dit vindt plaats met het nieuwste type testbank. Op het gebied van veiligheidstoestellen zijn we KIWA-gecertificeerd volgens de T0103-norm. 

Kleppen en Ventielen

Goed onderhouden kleppen en ventielen vormen een belangrijk element in uw productieapparaat. Het komt er op aan zo weinig mogelijk downtime te hebben en preventief onderhoud snel en deskundig te laten uitvoeren. Een ervaren en goed georganiseerde businesspartner is daarvoor onontbeerlijk. TMS Industrial Services is die partner voor uw organisatie!

Certificaten

Uiteraard kan TMS Industrial Services het ISO 9000- en het VCA-certificaat voorleggen. We houden ons aan strikte procedures en goede afspraken. 

Onze kleppenshop in Zwijndrecht beschikt ook over het LESER LGS 0513 certificaat, waarmee ze gecertificeerd zijn voor revisie en herstelling van de veiligheidskleppen van LESER.

U kan als onze certificaten terugvinden op deze pagina.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Revisie van alle merken regelventielen, veiligheidskleppen, afsluiters (schuif-, vlinder-, klep-, en bolafsluiters), levelcontrollers, aandrijvingen en toebehoren, klepstandstellers. Diverse machinale bewerkingen. Uit- en inbouw, plus inregeling op locatie. Tests onder keuring van officiële instanties. Levering van alle types en merken ventielen (ruime voorraad). Valscope diagnose’: computergestuurd testen van regelventielen