VOLG ONS LinkedIn Link Facebook Link volg TMS op Instagram Twitter Link Youtube Link

Piping Cargill

Onze werkplaatsen

Altijd dichtbij de klant

Dankzij onze verschillende locaties bevinden we ons altijd dicht bij onze klanten. TMS heeft 10 vestigingen  in België, Nederland en Kroatië:  Antwerpen, Gent, Middelburg, Moerdijk, Pula, Rotterdam, Terneuzen, Tienen, Zagreb en Zolder

Onze werkplaatsen
Elke vestiging beschikt over een eigen, uitstekend geoutilleerde werkplaats. Of het nu bordessen, piping prefab-staalstructuren of de reparatie van grijpers betreft, onze vakmensen kunnen dit hier uitvoeren. De totale oppervlakte van onze werkplaatsen bedraagt 15.000 vierkante meter. De lasprocessen worden ondersteund door moderne lasapparaten en bestrijken het gehele scala inclusief orbitaal machines. De mensen die de werkzaamheden uitvoeren zijn onderhoudstechniekers met gevoel voor de installatie waaraan ze werken met verantwoordelijkheidszin.

 

 

 

Specialisaties
Elke vestiging heeft een eigen specialisatie. Zo is TMS Middelburg gespecialiseerd in het bouwen van vaten en TMS Antwerpen in pompenrevisie. Hierdoor kunnen we klanten een zo gevarieerd mogelijk dienstenpakket aanbieden en zijn zij altijd verzekerd van de meest specialistische kennis.

TMS op locatie
Ook hebben wij bij tal van klanten een werkplaats op locatie, voor het zo snel en adequaat mogelijk oplossen van technische vraagstukken. Vanuit een positie als leverancier van (extra) mankracht neemt TMS indien gewenst de verantwoordelijkheid over voor het onderhoud aan fabrieksinstallaties van de opdrachtgevers. Op basis van task rates en lupsum afspraken wordt financiële vastigheid geboden. TMS registreert en analyseert de onderhoudsdata voor de klanten en komt met verbetervoorstellen om daarmee aan de kostenkant te kunnen besparen en tegelijkertijd aan de prestatiekant de effectiviteit van de betreffende installatie te kunnen verhogen.