VOLG ONS LinkedIn Link Facebook Link volg TMS op Instagram Twitter Link Youtube Link

Piping Cargill

Mechanisch onderhoud

Als veelzijdig technisch specialist is TMS Industrial Services dé partner voor mechanisch onderhoud aan procesinstallaties en machines in fabrieken. We zijn actief in verschillende sectoren zoals olie en gas, chemie en petrochemie, opslag, water, energie, voeding, farmacie, consumer, afval- & recyclage, metaal, enz..

Het meedenken met onze klanten is onze grootste kracht. Onze medewerkers kunnen uiteraard een probleem oplossen, maar ook kunnen wij bijdragen aan het verbeteren van resultaten. TMS Industrial Services registreert en analyseert de onderhoudsdata en komt met verbetervoorstellen. Met als resultaat: een besparing aan de kostenkant en een verhoging van de productiviteit.

Op locatie 
Bij tal van klanten heeft TMS Industrial Services een werkplaats op locatie. Desgewenst nemen we de verantwoordelijkheid van de onderhoudswerkzaamheden aan uw fabrieksinstallaties van u over en leveren we
hier extra mankracht voor. Om u een financiële zekerheid te bieden, gebeurt dit vaak op basis van task rates en lumpsumafspraken.