VOLG ONS LinkedIn Link Facebook Link volg TMS op Instagram Twitter Link

Piping Cargill

TMS Moerdijk heeft met succes de nieuwe ISO 9001:2015 en VCA-p audit volbracht !

De ISO 9001 versie 2015 & VCA-p-audit vond plaats in de werkplaatsen en buitenlocaties van TMS Industrial Services te Moerdijk.  De combi-audit werd uitgevoerd door de auditoren van Kiwa van 15 maart tot en met 23 maart 217.  De combi-audit verliep succesvol en TMS is geslaagd volgens de nieuwe ISO 9001 versie 2015.

TMS Moerdijk was aan de beurt voor de 3-jaarlijks VCA-P hercertificatie-audit.  Omdat er een nieuwe ISO 9001 norm is verschenen, werd de audit uitgevoerd volgens de nieuwe ISO 9001 versie 2015.  De volgende locaties werden geauditeerd; TMS Moerdijk, onze werflocatie Sabic Bergen-op-Zoom, LyondellBasell Moerdijk, het project Tata steel, en de verschillende afdelingen te TMS Moerdijk.  De auditor heeft opgemerkt dat er verschillende optimalisaties zijn doorgevoerd om het hoog niveau van kwaliteits- en veiligheidsbewustzijn te bestendigen.  Deze verbeteringen hebben onze organisatie weer tot een hoger niveau getild. De combi-audit werd integraal door Kiwa uitgevoerd en de afsluitingsmeeting van de audit is zeer positief afgesloten.

De ISO 9001 en VCA-P hercertificatie-audit is weer binnen en TMS laat wederom zien dat veiligheid en kwaliteit belangrijke aandachtspunten zijn. Niets aan het toeval overlaten!