VOLG ONS LinkedIn Link Facebook Link RSS Feed Link Twitter Link

Piping Cargill

Pompenrevisie

TMS Industrial Services reviseert of repareert pompen van industriële installaties. Wij voeren deze activiteiten op professionele wijze uit en binnen de gewenste termijn, op locatie of in onze eigen pompenwerkplaatsen in Moerdijk en in Antwerpen. Bovendien zijn we een erkend supplier voor topmerken en gebruiken we uitsluitend originele onderdelen. 

De werkzaamheden aan uw pompen zijn in handen van goed opgeleide technici die jaren ervaring hebben. Dankzij hun vakmanschap bent u er zeker van dat uw pompen in uitstekende staat terug geplaatst worden. Bovendien garandeert de supervisie van onze kwaliteitsdienst (ISO 9000) dat ze alle procedures nauwgezet volgen. Ook de uitlijning gebeurt met uiterste precieze en geavanceerde technologie (laseruitlijning).

Erkend service supplier voor topmerken

Onze sterke competentie in pompenrevisie is niet onopgemerkt gebleven bij topleveranciers. Zo is TMS Industrial Services authorized service partner van Grundfos voor de regio Antwerpen en Oost-Vlaanderen en service supplier van Alfa Laval voor heel België.

Uitsluitend originele onderdelen

Door onze nauwe samenwerking met John Crane, Grundfos en Alfa Laval bent u absoluut zeker dat we alleen originele merkonderdelen gebruiken. TMS Industrial Services beschikt in haar eigen pompenwerkplaats over een grote voorraad wisselstukken.

IECEx 03 certificaat

Sinds maart 2014 is de pompenwerkplaats in Moerdijk IECEx 03 gecertificeerd met de volgende beschermingswijzen: “Repair and overhaul of non electrical equipment in type of protection b, c, fr and k.”. De audit en certificatie gaan veel verder dan de wetgeving, de reeds bekende EN 60079-19 norm en de Europese ATEX wetgeving. Onder het IECEx 03 certificaat vallen namelijk niet alleen motoren, maar ook allerlei niet- elektrisch materieel, zoals aandrijvingen en pompen. Tevens komen veel Ex-beschermingswijzen aan bod.