VOLG ONS LinkedIn Link Facebook Link RSS Feed Link Twitter Link

Piping Cargill

Piping

TMS Industrial Services is gespecialiseerd in het fabriceren en monteren van pijpleidingen, uit zowel koolstofstaal als roestvaststaal. TMS krijgt hiervoor dagelijks opdrachten vanuit zowel de maintenance richting (aanpassen of vernieuwen van pijpstukken), als nieuwbouwprojecten. Vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke afronding van het project bij de klant.

De pijpleidingsystemen worden in de werkplaatsen geprefabriceerd en bij de klanten volgens de regels van de PED (richtlijnen voor druksystemen) gemonteerd. Uiteraard beschikken alle door ons hiervoor ingezette lassers over de benodigde certificaten en opleidingen. De werkvoorbereiding en detailengineering voor piping klussen vindt geheel binnen TMS plaats. Hierbij wordt gebruik gemaakt van 3D-modelling.
 
Om de kwaliteit van onze dienstverlening te allen tijde te kunnen waarborgen, werken we uitsluitend met technisch goed opgeleide medewerkers. Doordat TMS Industrial Services continu investeert in opleidingen en cursussen, beschikken zij over de beste en meest actuele kennis op het gebied van piping.